Loading...
Home2022-01-30T16:20:25+01:00

Ansambli TROJET

Një emër më shumë se simbol

MISIONI

Misioni kryesor i Ansamblit “TROJET” është ruajtja, kultivimi dhe prezentimi i vlerave të mirëfillta kulturore përmes këngëve, valleve, veshjeve,  lojërave popullore dhe gjithë trashëgimisë e krijimtarisë tjetër kulturore e artistike burimore shqiptare.

Ushtrime

Çdo të premte:

Grupi i fëmijëve: 19:00-20:30
Grupi i të rriturve: 20:30-22:00

Adresa:

Schulhaus Guggenbühl
Stadlerstrasse 56, 8404 Winterthur

Lajme të fundit

Dosje

Go to Top