Në këtë mbrëmje të programit të ‘Ditës së Popujve’  Ansambli “TROJET ” është prezentuar para shumë komuniteteve  me valle burimore nga të gjitha trojet shqiptare . Ansambli ” TROJET ” është bartës i denjë i kulturës, traditës dhe i identitetit shqiptar në Zvicër.