Media

Mesazhe artistike dhe frymë festive për Ditën e Flamurit, në Winterthur

2023-01-05T20:13:21+01:00

I gjithë programi i prezantuar nga Ansambli "Trojet", në Winterthur përmes mesazheve të qëlluara artistike, ka sjellë frymën festive, të munguar prej vitesh. Vargun [...]

Mesazhe artistike dhe frymë festive për Ditën e Flamurit, në Winterthur2023-01-05T20:13:21+01:00
Go to Top