Falënderim për gjithë komunitetin shqiptar dhe atë zviceran të qytetit të Effretikon-it për organizimin e javës kulturore kushtuar Ballkanit. Ansambli „TROJET“ pati kënaqësinë dhe nderin që sot të paraqitet me valle e këngë të bukura nga trevat shqiptare para një publiku shumë të mirë.
Falëminderit për ftesën qytetit të Effretikon-it dhe falëminderit për mikpritjen tuaj!