Ansambli “TROJET” kishte nderin të përformoj më program të shkurtër artistik: Këngë nga Flutur Bytyqi , si dhe me disa valle të përzgjedhura nga Ansamblit “TROJET”. Faleminderojmë përzemërsisht Shoqatën LEVIZJA për ftesën