Ansambli “TROJET”- Winterthur në fundjavë që shkojë organizojë koncertë kushtuar tetëvjetorit të Pavarësiesë së Kosovës, me një program të pasur kulturor e artistik me këngë e valle.
Pjesë e programit ishte edhe Grupi i vallëzimit”RINIA” Sprejtenbach .
Musafiret i argëtuan këngëtarët e mirnjohur, si Fahrije Zogaj, Mentor Mushkolaj dhe Vëllezërit Patrik e Floris Zejnullahu, impresionuese isht paraqitje me violinë nga artisteja e sukseshme, Eliza Pintolli. Programin u moderu nga Martela Ujka dhe Sovran Shala.
Programin u udhëheqë nga drejtusi artistik Arsim Berisha.