Ansambli ” TROJET ” ësht bartës i denjët i kulturës, traditës dhe i indittetit Shqipar nė Zvicer.
Ansambli “TROJET “para shum komuniteteve të ndryshum që jetojn në qytetin e Winterthurit , përformon me këngë dhe valle burimote nga të gjitha Trojet Shqipare.