Wettingen – manifestimi i 28 Nëntorint me ish antarët e LPK-së, simpatizantët e saj si dhe pjestarët e strukturave të krijuara nga ajo si UÇK, UÇPMB dhe Ushtria Çlirimtare Kombëtare..
Ansambli Trojet nga Winterthuri performuan me kënge e valle si dhe me koreodramen kushtuar Flamurit kombëtar.