Ansambli “TROJET” organizoi mbrëmje artistike teatrale në këtë fundë javë për të gjithë artdashësit. Komedia saterike autor Kreisto Floçit “Vëllezëri e interes” realizuar nga I.F.T.P. Zürich nën regjinë e Adem Kicaj Interpretuar nga aktorët ; Kicaj Adam,Ilmi Hajzeri,Dori Elezi,Shpresa Kastrati, Mehmet Haxhosaj, Egzona Ramadani .Aktortë interpretuan aqë bukur ,komedi për të mos humbur , qe do ta mbjamë mendë gjatë ! publiku e vlerson artin e vërtetë. Interpretim i përkryer ! Faliminderit për të qeshurat dhe emocionet që na dhuruat aktor të nderuar. I falimindeojm nga zemra publikun e mrekullushum!