Program kushtuar 17 Shkurtit, Pavarësisë së Kosovës

Home/Ngjarje/Program kushtuar 17 Shkurtit, Pavarësisë së Kosovës
Po ngarkohet Ngjarje

Ekspozitë të arteve të Piktorëve, Idriz Berisha, Mal Myrtaj, Arsim Berisha, Gani Bytyqi, Drita Kengji, Marigona Toma, Valentina Mareci, Bashkim Beqiri, Agron Bajrami dhe Abetare Berila.

Go to Top