Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës së Kosovës, në bashkëpunim me ansamblin „TROJET“ Organizon një Koncert artistik për nderë të festës së pavarësisë së Kosovës në Winterthur

Home/Ngjarje/Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës së Kosovës, në bashkëpunim me ansamblin „TROJET“ Organizon një Koncert artistik për nderë të festës së pavarësisë së Kosovës në Winterthur
Po ngarkohet Ngjarje
This veprimtari has passed.
Go to Top