Aktivitete Kulturore kushtuar 10 vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

Po ngarkohet Ngjarje

Me 16.02.2018 Promovimi i dy veprave Letrare të Autorit Ismet Krasniqi-Lala dhe me 17.02.2018 Program Artistik me këngë dhe valle.

Go to Top