Project Description

Me 9 dhjetor 2018 në orën 14,00 në Winterthur të Zvicrës kantoni i Curihut
Ansambli “Trojet” organizoi promovimin e librit “URAT E KOMUNIKIMIT KULTUROR”
(Kontaktet me diasporen shqiptare të Zvicres– reportazhe, kronika, recensione)
Autor Ismet Krasniqi-LALA . Schulhaus Matenbach, Talgutsr 71
Per librin folen Shefqet Dibrani dhe Brahim Avdyli, ne emer te recensentit te librit Muharrem Blakaj i cili gjindej ne Kosove, recensionin e ti e lexoi aktori Ramadan Morina u lexu para te pranishmive edhe letra pershendetse e Ibish Nezirit i cili gjindet ne Zagreb per te marr pjese ne nje simpozium kushtuar Adem Demacit. Pat edhe pika artistike nga Flutur Bytyqi, promovimin e drejtoi Zeqa Gashi, kryetar i Ansamblit “Trojet”.
Ne fund i pershendeti te pranishmit autori i librit (IK) po njashtu falenderoi Ansamblin “Trojet” per organizim, si dhe u zhillu bisede me te pranishmit u shtrun pytje te ndryshme, per krijimtarin, aktrimin e humorin e tj.
Ne fund te promovimit nga organizatori u shtru nje koktej per te pranishmit.