Project Description

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës së Kosovës, në bashkëpunim me ansamblin „TROJET“ realizuam një Koncert artistik për nderë të festës së pavarësisë së Kosovës, me 22.02.2020 në Winterthur me Valle, Këngë, Recitime dhe Humor. I falënderojmë të gjithë mysafiret për ardhjen e tyre, pjesëmarrësit, anëtaret dhe prindërit e anëtareve për kontributin e tyre. Pjesëmarrësit: Grupi Artisitik i Shoqatës Kulturore Kërçova-Zvicër, Laura Kastrati , Luljeta Fetahu, Mentor Mushkola, Xhemail Murtishi, Krist Lleshi, Flutur Bytyqi dhe Ismet Krasniqi “Lala”. Koregrafi dhe Udhëheqësi artistik Arsim Berisha. Moderuan: Qendresa Kuqi dhe Blerim Bunjaku Sponsor medial TVSH E falënderojmë Lulzim Hasi për këto fotografi.