Project Description

I falenderon gjithë komunitetin Shqiptarë dhe komunitetin Zviceran në qytetin e Effretikonit për organizimin e javës kulturore kushtuar Ballkanit. Ansambli „TROJET“ pati kënaqësinë dhe nderin që sot performoj me valle dhe këngë të bukura nga trevat tona Shqiptare, para një publiku shumë të mirë.
Falëminderit për ftesën qytetit të Effretikonit dhe falëminderit për mikpritjën tuaj!